Wellness in uw bedrijf
SenZa Home
Massage/Stress
Sportmassage
Massages Prijzen
SenZ@Work
Wellness bedrijven
Massageparty!
Contact
 
 

Een wellnessdag in uw bedrijf

Gezonde medewerkers, gezond bedrijf.....Feel Good In 20 minutes!
Bedrijfsmassage verovert België. En terecht. Want personeel vormt uw belangrijkste bedrijfskapitaal. Zoals u uw wagenpark onderhoudt, uw pand en uw computers, zo zou u ook om moeten gaan met uw medewerkers. Zorg dat ze gezond en gemotiveerd blijven en plezier houden in hun werk.

Een wellnessdag betekent een dag waar de werknemers actief en heel praktisch technieken aangereikt krijgen om hun fysieke en mentale welzijn te vergroten

Stoelmassage Workshop

Tijdens deze workshop neemt men, volledig gekleed, plaats op een stoel. De nek-, schouder- en hoofdmassage wordt aangeleerd aan iedereen. De groep wordt in twee verdeeld. De helft van de deelnemers neemt plaats op de stoelen, terwijl de andere helft de eenvoudige technieken aangeleerd krijgt en kan toepassen. In het tweede gedeelte van de workshop wisselen de deelnemers van plaats zodat iedereen de kans krijgt om te genieten van deze heerlijke massage. 

De massage die we zullen aanleren, ontwikkeld door David Palmer (VS) in 1982, is gebaseerd op de traditionele kunst van acupressuur. Dhr. Palmer, destijds actief bij APPLE merkte dat veel werknemers nek- en rugklachten hadden. Met een korte maar intensieve massage werden vele van deze klachten verholpen. Zijn ervaringen hebben hem ertoe gebracht deze drukpuntmassage verder te ontwikkelen.

Deze massage is ontspannend en tegelijkertijd stimulerend. Enerzijds komen lichaam en geest tot rust, anderzijds wordt de bloedcirculatie en het lymfesysteem gestimuleerd. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Eventuele klachten zullen afnemen of voorkomen worden. 

Lichamelijke klachten zoals:
*Pijnlijke spieren en gewrichten
*Bewegingsbeperkingen in de wervelkolom
*RSI

Stressgerelateerde klachten zoals:
*Lichamelijk: hoofdpijn, maagpijn,...

*Emotioneel: nervositeit, prikkelbaarheid,...
*Geestelijk: verlies van het gevoel voor humor, besluiteloosheid,... 

Deze workshop is niet alleen functioneel maar vooral ontspannend en leerrijk omdat de aangeleerde technieken ook thuis of op de werkplek kunnen gebruikt worden. Resultaat gegarandeerd!

Zo kunnen jullie, na deelname aan deze workshop, op ieder moment van de dag jullie collega's een extra duwtje in de rug geven!

Duur: min. 50 minuten - max. 120 minuten
Aantal deelnemers/sessie: max. 30
Benodigdheden:
* Een rustige ruimte
* Stoelen
* Voor de deelnemers: gemakkelijke kledijPowered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com