Aanbod ontspanningsmassages
SenZa Home
Massage/Stress
Sportmassage
Massages Prijzen
SenZ@Work
Wellness bedrijven
Massageparty!
Contact
 
 

  Wil je iemand verrassen met een uniek en gezond geschenk? Kies dan voor een SenZa cadeaubon. Een hemels geschenk voor elk moment. Het is een cadeau dat grote indruk zal maken...zeker weten! (Cadeaubonnen zijn te verkrijgen vanaf 10E en zijn 6 maanden geldig na datum van uitgave.

Al mijn massages zijn erop gericht om spierpijnen en spanningsklachten te verlichten.  Als massagetherapeute heb ik in 2009 een bijkomende opleiding sportverzorging gevolgd en ben ik gediplomeerd sportmasseur. Meer informatie over sportverzorging vind u op de pagina 'sportmassage'.

MEDEDELING: SenZa verhuist van 01.10.2013 naar een nieuwe locatie: Cousenstraat 15 in Opglabbeek. Cadeaubonnen blijven natuurlijk geldig!

SenZa heeft ook een fanpagina op facebook waar veel gezonde informatie op terug te vinden is. Tik 'SenZa' in en wordt fan! https://www.facebook.com/SenZamassagepraktijk

Nieuwe website: https://www.massagepraktijksenza.be

 

 

Voor acute of dringende gevallen kan u ook steeds bij mij terecht!!

1. Sportmassage

Klachten U kent het wel. Lekker gesport en daarna de bekende klachten. Wellicht ook blessures. Hoe kun je dat nu voorkomen? Wat kun je er aan doen? Stelt U zich deze vragen, raadpleeg dan eens een sportmasseur. Deze kan U adviezen geven om te voorkomen dat de pijnklachten heviger worden.

Een sportmasseur doet meer dan alleen masseren. Zij begeleidt U persoonlijk voor, tijdens en na het sporten. Mede door het regelmatige contact herkent zij bij U snel een beginnende blessure en verwijst zij U zo nodig door naar een (para)medicus. Daarnaast is een sportmasseur geschoold in het aanleggen van beschermende tapes en bandages. Zo voorkomt U dat er nieuwe blessures ontstaan of oude weer opspelen. Spierpijn en vermoeidheid zijn vaak voorlopers van blessures.

Een ontspannende sportmassage na het sporten kan er voor zorgen dat U zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt. U herstelt sneller na een inspanning.

Sportspecifieke massages: prijzen vanaf 20E, afhankelijk van de tijdsduur en type massage. Voor meer info gelieve me te contacteren.

2. Ontspanningsmassage

Een aangename ontspanningsmassage kan klachten voorkomen, omdat tijdig aandacht wordt besteed aan je lichaam, geest en energieveld.  Ontspanningsmassage is voor iedereen. Het kan een moment zijn van even aandacht voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een stuk ontspanning voor lichaam en geest.

 

Ontspanningsmassage kan ook een mooie ondersteuning zijn van een therapeutisch proces b.v. bij stressklachten, een burn-out, depressieve klachten etc. Ook bij spierspanningsklachten zoals bepaalde vormen van hoofdpijn, nekklachten en lage rugklachten kan een massage effectief zijn. Je kunt natuurlijk ook zonder duidelijke indicatie naar een masseur gaan, jezelf verwennen is immers ook een goede reden.

Rugmassage/ duur : 35 minuten / 30 Euro 

Rugmassage en achterkant benen / duur : 45 minuten / 40 Euro

Lichaamsmassage / duur : 60 minuten / 50 Euro 

Lichaamsmassage / duur : 90 minuten / 70 Euro

3. Gelaatsmassage

Uw huid wordt gereinigd waarna met etherische olie het gezicht, decolleté en hals op een ontspannende manier gemasseerd worden. Deze combinatie geeft een weldadige ontspanning, welke u zult ervaren in het gehele lichaam. Door de bloedsomloop te stimuleren krijgt uw huid een gezonde gloed, het ontspant strakke spieren en vermindert sporen van vermoeidheid, spanning en zorgen. We eindigen met het aanbrengen van een zachte lotion.

Voordelen van een gelaatsmassage (meestal gecombineerd met een mentale hoofdhuidmassage): *Beter slapen *Helderder zintuigen *Zelden nog hoofdpijn *Actiever brein *Effectief voor het hele lichaam

Gelaatsmassage / duur : 30 min / 30 Euro (eventueel gecombineerd met een hoofdhuidmassage = duur : 50 min / 50 Euro)  

Enkel hoofdhuidmassage: 25 min / 25 Euro

4. Hotstone

Een hotstone massage is een massage met heerlijk warme stenen. De stenen zijn van Basalt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Door deze hoge dichtheid houden ze goed warmte vast. Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.     

De Hotstone massage is met name geschikt voor of bij: -    spanningen -    stress   (maar zeker niet bij Burnout) -    spierproblemen -    fibromyalgie   (therapeutische behandeling aangeraden) -    gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose   (mits niet ontstoken) -    spijsverteringsproblemen   (therapeutische behandeling aangeraden) -    slechte doorbloeding

Maar ook "natuurlijk bovenal" voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstone massage.

Hotstone massage rug / duur : 40 minuten / 40 Euro

Hotstone massage rug en achterkant benen / duur : 55 minuten / 50 Euro

Hotstone massage lichaam / duur : 90 minuten / 80 Euro

5. Indische massage

Totale relaxatie door een combinatie van ontspannende massagehandgrepen, oliën, specifieke aroma's en muziek. Een must voor gespannen personen (man/vrouw). De Indische massage is een respectvolle massage. In India wordt deze massage dagelijks toegepast om de gezondheid te behouden en de energiekanalen open te houden, te zuiveren en te versterken. 

De Westerse lichaamsmassage verzorgt de huid en de spieren, de Oosterse  ontspant het lichaam en vooral het zenuwstelsel zeer diep zodat een lichamelijk en psychisch evenwicht wordt bekomen.

Indische massage lichaam / duur : 75 minuten / 60 Euro

6. Voetmassage

Uw voeten dragen u door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten. Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten. Daarbij besteden we in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen... Mijn doel is om met een massage de voeten te bevrijden van de dagelijkse spanning, hen weer energie te geven en daarmee lichaam en geest te ontspannen.

Voetmassage brengt u op een veilige en vriendelijke manier in balans, waarbij u weer op goede voet met uzelf komt te staan.

Voetmassage / duur : 25 minuten / 25 Euro

7. Stoelmassage 

Stoelmassage is een korte, maar heel effectieve massage van nek, schouders, rug, armen en handen. De massage wordt door de kleding heen gegeven terwijl men op een speciale stoel zit in een ontspannen houding. Er wordt geen olie bij gebruikt. Stoelmassage bevordert de circulatie in het lichaam. Circulatie is dat wat het bloed, de lymfe en alle lichaamsvloeistoffen  in staat stelt voedingsstoffen, hormonen en enzymen daar te brengen waar ze nodig zijn. Ook verwijdert het op deze manier afvalstoffen, die giftig kunnen zijn  voor de gezondheid.

Stoelmassage is géén therapeutische behandeling. Er worden geen klachten verholpen.

Wat een stoelmassage wél kan doen is * het immuunsysteem versterken * het concentratievermogen bevorderen * kortdurend ziekteverzuim verminderen * geest en lichaam ontspannen * de bloedsomloop stimuleren * stress en aan stressgerelateerde klachten verminderen * de kans op beroepsziekten als burn-out en RSI verkleinen * een gevoel van welzijn geven * de lichamelijke conditie bevorderen 

De massage wordt gegeven in een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel  en duurt ruim een kwartier.  Omdat deze massage voornamelijk in bedrijven wordt uitgevoerd, spreek ik ook wel van (bedrijfs-)stoelmassage.   

Het past ook heel goed als onderdeel van een massagetraject.

Stoelmassage (men hoeft zich niet te ontkleden) / duur : 15 à 20 minuten / 20 Euro

Stoelmassage voor bedrijven/verenigingen: U kan mij vrijblijvend contacteren voor een offerte.

8. Relaxerende Scrub massage

Zeezoutpeeling met rozemarijn vermengd met algen. Zoutpeelings worden vervaardigd aan de hand van zeezout dat zeer rijk is aan oligo-elementen. Het zout exfolieert, terwijl de actieve ingrediënten van de algen worden afgezet. Deze peeling bereidt de huid voor, zorgt voor een betere en snellere opname van de actieve ingrediënten en laat een zijdezachte huid na.

Scrub massage rug / duur : 30 minuten / prijs : 40 Euro

Scrub massage lichaam / duur : 60 minuten / prijs : 65 Euro  (* deze massage wordt afgewerkt met een verzorgende lotion)

9. Duo-massage 

Je kan met z'n 2 een avondje anti-stress massage boeken in mijn praktijk. Samen relaxen op hetzelfde moment! 2 massagetherapeuten staan voor jullie klaar zodat jullie samen in dezelfde ruimte een massage kunnen ondergaan. Geen aparte kamers maar knus  samen ontspannen en jezelf onderdompelen in een zalig gevoel van rust! Gelieve tijdig te boeken! Deze massage voor jou en je partner, moeder en dochter,...is ook perfect mogelijk aan huis.

Duo-massage / Duur : 60 minuten / vanaf 110 Euro per koppel voor een relaxmassage (aan huis +5E per persoon). Indien andere massages gewenst zijn voor een koppelbehandeling wordt de prijs aangepast.

Nota : Tijdens alle massages worden massage oliën gebruikt die samengesteld zijn op basis van aromatherapie.

* Voor massages aan huis wordt 5 euro extra per persoon aangerekend (+km vergoeding= 0.35eurocent/km (heen en terug))

 

Zaakvoerster: Katy Craeghs  Weg naar Opoeteren 1, 3660 Opglabbeek  0472 45 32 33 

 

Naam:
E-mail:
Site code: (zie homepage)
Commentaar:
 

(*) De getoonde code exact overtypen aub.Powered by CenterALL & Hosted by SarrCom.com